In tara
Vremea va continua sa se incalzeasca si va fi predominat frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei in sud-estul tarii, iar noaptea in vest unde numai izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la mod
In tara
Vremea va continua sa se incalzeasca si va fi predominat frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei in sud-estul tarii, iar noaptea in vest unde numai izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 20 de grade, iar cele minime intre 0 si 10 grade, usor mai coborate in depresiuni, unde se va produce bruma. Dimineata, local, in zonele joase se va produce ceata.
La Bucuresti
Vremea va continua sa se incalzeasca si va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 19 grade, iar minima va fi de 5-6 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.