Dupa 25 de ani, echipa feminina de gimnastica a Romaniei nu a prins podiumul la un campionat mondial. In concursul de la Aarhus, fetele noastre au terminat pe locul patru, dupa ce inainte de ultima rotatie se aflau pe pozitia a treia, avand practic i
Dupa 25 de ani, echipa feminina de gimnastica a Romaniei nu a prins podiumul la un campionat mondial. In concursul de la Aarhus, fetele noastre au terminat pe locul patru, dupa ce inainte de ultima rotatie se aflau pe pozitia a treia, avand practic in buzunar medaliile de bronz.
Cu o echipa incropita pe ultima suta de metri, reprezentativa feminina mergea la Mondiale cu gandul de a se clasa pe un loc cat mai bun. Dupa parcursul peste asteptari din calificari, cand echipa s-a clasat pe locul 5, sperantele au crescut pentru Izbasa si compania. Iar finala a inceput excelent pentru noi, punctajul fiind unul ridicat dupa prestatiile de la sarituri si barna. La sol am mers ceva mai slab, dar am pastrat un nesperat loc trei, inainte de evolutia la paralele. Din pacate, la ultimul aparat notele noastre au fost incredibil de mici, Dana Druncea oprindu-se la 13,050 (cea mai mica nota a Romaniei la acest concurs), in timp ce marea speranta la paralele, Steliana Nistor, a scos doar 14,100 puncte. Astfel, cu un total de 175,450 puncte, echipa noastra a fost nevoita sa se multumeasca cu pozitia a patra, dupa Rusia, care a terminat pe locul trei, cu 177,325 puncte.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.