Compania de distributie si furnizare a energiei Electrica ar putea construi un parc de productie a energiei eoliene, cele mai vizate zone fiind Tulcea si Dobrogea, a declarat, ieri, ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres. Sustinand ca, pana
Compania de distributie si furnizare a energiei Electrica ar putea construi un parc de productie a energiei eoliene, cele mai vizate zone fiind Tulcea si Dobrogea, a declarat, ieri, ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres. Sustinand ca, pana la sfarsitul anului, Electrica va realiza un studiu de fezabilitate, Seres a spus ca proiectul ar putea beneficia de investitii atat din partea Electrica, cat si din partea unor companii germane.
Grupul italian Enel a anuntat, luna trecuta, ca va dezvolta in urmatorii trei ani un proiect greenfield de productie a energiei eoliene, pentru care va investi 24 milioane euro.
Enel detine Electrica Banat si Electrica Dobrogea, fiind desemnata, in luna iunie, castigatoare a licitatiei pentru preluarea participatiei majoritare la Electrica Muntenia Sud.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.