Printre euro-observatorii romani la Parlamentul European se numara si Vlad Hogea, reprezentand acum partidul lui Nea Gigi si fost tanar emul de succes al lui Vadim Tudor. Este un caz aparte. Cu totul aparte.
Domnia-sa este avocat, dar si-a desc
Printre euro-observatorii romani la Parlamentul European se numara si Vlad Hogea, reprezentand acum partidul lui Nea Gigi si fost tanar emul de succes al lui Vadim Tudor. Este un caz aparte. Cu totul aparte.
Domnia-sa este avocat, dar si-a descoperit rapid vocatia politica si, in paralel, pe cea jurnalistica. A devenit deputat si redactor sef al cotidianului "Tricolorul". Domnul Hogea a scris si o carte intitulata "Nationalistul", aparuta in 2001 sub auspiciile Academiei Romane, Filiala Iasi si a Centrului de istorie si filozofie europeana. Este si euro-observator, reprezentandu-l acum pe Nea Gigi. Este, cum s-ar spune, selectat din crema elitei noastre politice, expresie a ce ne dorim ca voce reprezentativa pentru prezenta noastra europeana.
Cu ce mesaj? Absolut antinomic a ce spune Romania europeana ca promoveaza ca valori. Absolut contrar tuturor semnalelor pe care aceasta Romanie a noastra a incercat sa le transmita aliatilor sai din spatiul European si euro-atlantic. Absolut nociv pentru ca reia tezele unui extremism dur si pur, cred eu dincolo de prevederile oricarei legislatii autohtone sau internationale din tarile democrate. Cu un discurs al urii, intolerantei si xenofobiei. Toate sub pecetea oficiala a Academiei Romane.
Poftiti de serviti din productia abjecta a euro-observatorului nostru, acum cu mari sanse de a figura pe lista PNG-CD pentru Parlamentul european...
"...anticristii evreo-khazari au incercat sa-si infranga complexul inferioritatii lor spirituale printr-o animalizare completa a trairilor afective..". "Razboiul rece fusese o farsa cinica, menita sa justifice cursa dementa a inarmarii in care se intreceau marile puteri, iar marxismul bolsevic si capitalismul salbatic au fost nascocite de aceiasi rabini si zarafi barbosi care bolboroseau in nestire pe la intalniri de taina, urzind noi si noi protocoale de inrobire a "goymilor"...Conflictul major exista in interiorul fiecarei tari, dar el nu este de ordin teritorial, ci de ordin national. De fapt, sunt doua tabere: o rasa mentala (cea iudaica), contra tuturor celorlalte rase si natiuni...."E timpul sa oprim ciuma internationalista si sa aducem la lumina ideologia sanatoasa a traditionalismului si autohtonismului. Sa spunem lumii intregi ca suntem nationalisti si ca suntem mandri de asta. Sa nu ne temem nici de Fortele Oculte si nici de mercenarii acestora. Credinta noastra in Dumnezeu, in Natiune si in Familie poate infrange orice forta malefica"... "Perpetuarea sculamentului in viata publica romaneasca, in general (si in cea ieseana, in special) ar trebui sa ne dea serios de gandit. E clar ca unor mosnegi liberali sau taranisti nu li se mai scoala bastoanele ca in tineretea lor mai mult sau mai putin revolutionara...acesti patriarhi ai senilitatii nu se misca nici un milimetru de pe jilturile capitonate unde si-au instalat fundurile urat mirositoare"... "Destinele noastre au ajuns sa fie dirijate nu de forte autohtone, romanesti, ci de mana nevazuta a Fortelor Oculte care, prin Banca Mondiala si Fondul Monetar International, schimba destinul istoric al unor natiuni intregi"... "Asteptam cu streangul de gat ca Mafia Transnationala care conduce lumea sa ordone condamnarea la moarte a poporului roman".
Ce-ar mai fi de spus dupa toate astea? De-abia de-acum inainte tanarul nostru reprezentant in Parlamentul European devine f. f. interesant. Si nu numai pentru lectorii romani, ci, cu siguranta, pentru cei de la FBI specializati in depistarea discipolilor doctrinei "marii fratii albe". "Cred ca rasele omenesti sunt diferite intre ele si ca, in nici un caz, nu putem accepta idea ca indivizii ar fi "egali de la natura"..."scarbit de atata ignoranta si de moda camasilor colorate, mai ca imi vine sa zic si eu, precum patriotii de peste Ocean: "Singura mea uniforma este pielea!", afirma Hogea.
Ca lucrurile sa fie clare, in cartea cu coperta infatisandu-l pe autor in spatele maestrului sau de odinioara, C.V.Tudor, poate fi gasit un interviu cu William Pierce, ideologul extremei drepte din SUA. Fost membru in John Birch Society, in Partidul Nazist American, in Partidul national-socialistilor albi, in Alianta Nationala a Tineretului. Fondator al miscarii Alianta Nationala "aparuta in 1974 ca o replica la influenta distructiva a gruparilor sioniste si de extrema stanga asupra SUA". Autor, printre altele, al cartii "The Turner Diaries" care povesteste fictiunea unei revolte ariane in SUA. Cartea respectiva a constituit sursa de inspiratie pentru unul dintre cele mai grave atentate teroriste din istoria SUA, cel din Oklahoma City, unde au fost ucisi 168 de oameni.
Tanarul nostru politician a migrat acum la partidul lui Nea Gigi. Interesanta miscare, deoarece ii blocheaza clar, prin asemenea mesaje, orice acces spre zona PPE. Si atunci de ce a mai bagat Nea Gigi bani sa-si traga partid crestin?
S-ar putea ca PNG-CD sa-si fi propus sa aduca in Parlamentul European un mesaj nou, varianta damboviteana a "suprematiei albe" americane. Nu va fi in PPE, ci, cu siguranta, in zona care l-a adapostit odata, foarte greu, pe Jean Marie le Pen. Dar, pentru ca asa sa stea lucrurile, ar trebui ca electoratul nostru sa voteze pentru Hogea si partidul sau. Transmitand cu aceasta ocazie un semnal totalmente atipic pentru ce-am zis c-am vrea sa fim in familia europeana. Dar, cine stie, sa nu fie chiar atat de atipic?


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.