Principalul actionar al Rapidului, George Copos, a declarat inaintea meciului cu formatia Paris Saint-Germain ca le-a interzis jucatorilor sai sa solicite tricourile fotbalistilor echipei franceze. "E normal ca atunci cand joaca Micul Paris contra Ma
Principalul actionar al Rapidului, George Copos, a declarat inaintea meciului cu formatia Paris Saint-Germain ca le-a interzis jucatorilor sai sa solicite tricourile fotbalistilor echipei franceze. "E normal ca atunci cand joaca Micul Paris contra Marelui Paris sa-ti fie teama, dar imi doresc foarte mult sa castigam si va asigur ca nu vom fi umili, ne vom lupta pentru cele trei puncte, mai ales ca baietii si Razvan isi doresc acelasi parcurs bun de anul trecut. Le-am interzis fotbalistilor sa le ceara tricourile, pentru ca eu consider ca au personalitatea lor si nu vom fi ca aceia care au cerut tricouri de la Real Madrid, ba din contra, ne asteptam ca la finalul meciului sa vina ei sa le ceara pe ale noastre", a spus "Berlusconi din Giulesti" la sosirea la stadion. De asemenea, Copos a afirmat ca nocturna stadionului Giulesti nu se va mai stinge, la fel ca in 2001, tot la un meci cu PSG: "Va asigur ca niciodata, dar absolut niciodata, lumina nu se va mai stinge pe Giulesti". (C. DINU)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.