Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a decis mentinerea deciziei de suspendare a actiunilor emise de societatea de asigurari Ardaf. Conform deciziei CNVM, ca urmare a procedurii de redresare financiara prin administrare speciala, actiunile Ardaf A
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a decis mentinerea deciziei de suspendare a actiunilor emise de societatea de asigurari Ardaf. Conform deciziei CNVM, ca urmare a procedurii de redresare financiara prin administrare speciala, actiunile Ardaf Asigurare Reasigurare vor fi suspendate de la tranzactionare pe o perioada de doua saptamani, incepand cu 19 octombrie 2006, precizeaza un comunicat remis Rasdaq.
Compania de asigurare Ardaf a fost pusa sub administrare speciala, la jumatatea lunii iulie, de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. La acel moment comisia l-a desemnat pe Radu Cocea sa administreze societatea, iar actionarii au decis revocarea membrilor Consiliului de administratie. In cadrul celei de-a doua operatiuni de majorare a capitalului, subscrierile au fost de 0,74 milioane de lei, in timp ce actionarii isi propusesera 20 milioane de euro. Dupa cele doua majorari de capital, Tender SA detine 56,18% din titlurile Ardaf, Raiffeisen Zentralbank are 19,9%, iar fondul Clairmont Holding Limited are 10,17%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.