CNSAS nu gaseste mijloacele pentru a-i deconspira pe parlamentarii Serban Mihailescu si Mircea Cosea, de care sunt siguri ca au fost agenti acoperiti ai Directiei de Informatii Externe (DIE), dar pe care nu-i pot dovedi, din lipsa de probe, ne-au dec
CNSAS nu gaseste mijloacele pentru a-i deconspira pe parlamentarii Serban Mihailescu si Mircea Cosea, de care sunt siguri ca au fost agenti acoperiti ai Directiei de Informatii Externe (DIE), dar pe care nu-i pot dovedi, din lipsa de probe, ne-au declarat, ieri, surse din Colegiu.
Tot amanat a fost si generalul Constantin Degeratu, consilier de stat al presedintelui Basescu, care, potrivit acelorasi surse, are un dosar de urmarire al carui continut anunta unele complicatii, probatoriul nefiind inca finalizat. Conducerea institutiei s-a limitat doar sa emita o serie de rezolutii de neapartenenta la politia politica pentru 19 consilieri prezidentiali si de stat. Printre ei se numara si sotii Saftoiu, alaturi de Sergiu Medar, responsabil pentru consilierea lui Basescu in domeniul securitatii nationale. Colegiul CNSAS a decis sa amane pentru a treia oara votul in cazul celor doi parlamentari, urmand sa fie emise noi solicitari catre detinatorii de arhive. In acest fel s-ar castiga timp pentru gasirea documentelor care sa permita luarea unei decizii corespunzatoare, cat mai aproape de adevar. "Nu avem de unde sa-i apucam, desi suntem siguri ca au fost ofiteri acoperiti.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.