Imprumutul pe care Banca Transilvania doreste sa-l contracteze de la cinci creditori, printre care si BERD, s-ar putea plasa la 60 milioane euro, fata de 75 milioane euro, cat fusese anuntat anterior, a declarat directorul general al institutiei de c
Imprumutul pe care Banca Transilvania doreste sa-l contracteze de la cinci creditori, printre care si BERD, s-ar putea plasa la 60 milioane euro, fata de 75 milioane euro, cat fusese anuntat anterior, a declarat directorul general al institutiei de credit, Robert Rekkers. "Nu avem nevoie de 75 de milioane de euro. Suma finala exacta urmeaza sa fie stabilita ulterior. Fiecare creditor va avea o participatie egala, de circa 12 milioane euro", a spus Rekkers. Consiliul BERD a aprobat, miercuri, un credit de pana la 15 milioane euro, finantarea urmand sa se plaseze in jurul a 12 milioane euro, a precizat directorul Bancii Transilvania. Fondurile vor fi utilizate pentru activitatea generala a bancii, pentru sectorul de retail, al intreprinderilor mici si mijlocii, pentru activitatea curenta, acordarea de credite. In afara de BERD, creditori mai sunt divizia de investitii a Bancii Mondiale - IFC, Compania Olandeza de Finantare a Dezvoltarii, Societatea Germana de Investitii si Dezvoltare si fondul de investitii EFSE.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.