Britney Spears a slabit nu mai putin de 12 kilograme dupa ce l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil al sau in urma cu cinci saptamani. Cantareata in varsta de 24 de ani a dorit sa sarbatoreasca aceasta performanta mergand la cumparaturi la magazi
Britney Spears a slabit nu mai putin de 12 kilograme dupa ce l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil al sau in urma cu cinci saptamani. Cantareata in varsta de 24 de ani a dorit sa sarbatoreasca aceasta performanta mergand la cumparaturi la magazinul sau preferat Planet Blue din Malibu, de unde si-a achizitionat nu mai putin de 45 de produse vestimentare. Inainte de a ramane insarcinata, vedeta cantarea 54 de kilograme, iar in timpul sarcinii a ajuns la 73. Spears, care cantareste acum 61 de kilograme, spune ca mananca de sase ori pe zi, dar foarte putin si a inlocuit produsele fast-food cu fructe, nuci si iaurturi degresate. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.