Cristi Chivu a fost integralist pentru AS Roma in meciul castigat cu 1-0 la Atena, cu Olympiakos Pireu, adunand aprecieri pentru jocul sau bun. Dupa perioadaa nefasta din acest start de sezon, in care uneori a fost rezerva, capitanul nationalei Roman
Cristi Chivu a fost integralist pentru AS Roma in meciul castigat cu 1-0 la Atena, cu Olympiakos Pireu, adunand aprecieri pentru jocul sau bun. Dupa perioadaa nefasta din acest start de sezon, in care uneori a fost rezerva, capitanul nationalei Romaniei a jucat foarte bine pentru Roma, iar elogiile din ziarele italiene nu au intarziat sa apara. Cotidianul "Il Tempo" i-a acordat internationalului roman nota 7, cea mai mare, la fel ca si coechipierului sau Simone Perrotta, autorul unicului gol al partidei. "In sfarsit, Chivu s-a exprimat la adevarata sa valoare. In prima repriza a avut cateva interventii decisive in defensiva, iar in partea a doua a fost foarte aproape de gol. Bine ai revenit!", a scris sursa citata. Chivu a primit tot nota 7 si din partea publicatiei "Il Giornale" si a site-ului "goal.com", dar omul meciului a fost desemnat mijlocasul Daniele De Rossi, care a fost notat cu 7,5. "A fost providential in defensiva, salvandu-si in doua randuri echipa de la gol. A executat o lovitura libera care a dat mari emotii publicului elen", a scris "Il Giornale". "Il Giorno" i-a acordat nota 6 romanului si l-a vazut pe Perrotta cel mai bun jucator al intalnirii, in timp ce site-ul UEFA l-a dat pe Totti drept "omul meciului". La finalul partidei, Chivu a apreciat ca a fost o victorie obtinuta cu sansa. "Cred ca am fost foarte organizati. Urma sa fie dificil pentru noi sa jucam pe un stadion ca acesta (n.r. - Stadionul "Georgios Karaiskakis"), cu suporteri galagiosi si un teren intr-o stare nu foarte buna. Insa, in cele din urma, cu putin noroc, am invins. Olympiakos a avut cateva ocazii in prima repriza, dar in partea a doua a jocului am evoluat cu multa atentie, deoarece stiam ce trebuie sa facem si am inscris in urma unui contraatac", a spus Chivu. "Era crucial pentru noi sa invingem. Trei puncte la un astfel de meci sunt fantastice. Acum avem sase puncte si vom juca din nou cu Olympiakos acasa, astfel ca era foarte important sa castigam aici. Sunt multumit de modul cum a jucat echipa. Vrem sa ajungem departe in competitie, dar trebuie sa avansam pas cu pas. Deocamdata trebuie sa ne concentram asupra accederii in optimile de finala", a mai spus internationalul roman. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.