Astra - Uniqa lanseaza un nou produs de asigurare denumit Viitor, destinat copiilor, anunta un comunicat al companiei. Viitor este o polita de viata de tip endowment (cu acumulare), cu plata sumei asigurate la sfarsitul contractului, plus a beneficiu
Astra - Uniqa lanseaza un nou produs de asigurare denumit Viitor, destinat copiilor, anunta un comunicat al companiei. Viitor este o polita de viata de tip endowment (cu acumulare), cu plata sumei asigurate la sfarsitul contractului, plus a beneficiului realizat, destinata obtinerii unei sume pe care parintii vor sa o asigure copilului pentru studii, casatorie, prima masina sau deschiderea propriei afaceri.
Varsta copilului la inceputul contractului este cuprinsa intre 0 si 18 ani, beneficiul la maturitatea contractului putand fi primit cand copilul are varsta cuprinsa intre 16 si 25 de ani impliniti. Durata minima a contractului este de 7 ani. Printre clauzele contractuale se numara majorarea anuala cu rata inflatiei a sumei si achitarea integrala, la maturitatea contractului, a beneficiului.
Printre riscurile acoperite de polita se numara supravietuirea beneficiarului la sfarsitul contractului - prin care se primeste beneficiul la maturitatea contractului si decesul beneficiarului in perioada de asigurare - parintele primeste rezerva matematica si beneficiul investitional.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.