Actrita americana Angelina Jolie a declarat ca nu mai vrea sa apara goala pe marile ecrane, pentru ca nu vrea ca cei trei copii pe care ii are sa se simta jenati de scenele sexy in care a jucat mama lor, informeaza celebritywonder.com, citat de Media
Actrita americana Angelina Jolie a declarat ca nu mai vrea sa apara goala pe marile ecrane, pentru ca nu vrea ca cei trei copii pe care ii are sa se simta jenati de scenele sexy in care a jucat mama lor, informeaza celebritywonder.com, citat de Mediafax. Jolie, care s-a situat pe primul loc in multe topuri ale celor mai sexy staruri din lume, a declarat ca simte ca nu ar mai trebui sa joace scene de acest gen din cauza faptului ca a devenit mama.
Frumoasa bruneta a incitat simturile barbatilor cu multe scene sexy, precum cele din "Gia", "Tinerete furata" sau "Pacat originar". Jolie a dat nastere celui de-al treilea copil al ei, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, pe 27 mai, in Namibia. Fetita este rezultatul relatiei ei cu actorul Brad Pitt. Ceilalti doi copii ai lui Jolie, Maddox, de cinci ani, si Zahara - de un an si noua luni, au fost adoptati din Cambodgia si Etiopia. "Nu mai vrea sau nu mai are nevoie sa interpreteze scene socante pe marele ecran, dar cel mai mult isi doreste ca fiii ei sa nu fie nevoiti sa se confrunte cu asemenea probleme, in special cand vor creste mai mari", a indicat o sursa apropiata Angelinei cotidianului Scotland's Daily Record. Odata cunoscuta pentru fascinatia pentru cutite, bisexualitate si colectia de tatuaje, Jolie si-a transformat imaginea, dupa ce a devenit mama dedicata si ambasador al bunavointei din partea ONU. In prezent, Jolie se afla in India, impreua cu familia sa, pentru a filma drama biografica "A Mighty Heart", care are la baza o carte scrisa de Mariane Pearl, vaduva jurnalistului Daniel Pearl. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.