In cadrul unei partide de vanatoare, organizata legal de A.V.P.S. Lunca-Bucuresti pe fondul 27 Trivale-Teleorman, un paznic de aici a fost impuscat in zona fetei, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Teleorman, Adrian Ilicea.
In cadrul unei partide de vanatoare, organizata legal de A.V.P.S. Lunca-Bucuresti pe fondul 27 Trivale-Teleorman, un paznic de aici a fost impuscat in zona fetei, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Teleorman, Adrian Ilicea. Incidentul a fost provocat de un participant la vanatoare, G.A., 50 de ani, cetatean italian rezident in Romania, cu domiciliul in Bucuresti, membru al A.V.P.S. Lunca, care a folosit o arma marca Beretta. Paznicul de vanatoare, P.Ion, 60 de ani, din localitatea Ciolanesti, a fost dus la Spitalul Judetean din Alexandria pentru primele ingrijiri.
Potrivit sursei citate, in cauza s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala, cercetarile continuand in vederea stabilirii si clarificarii tuturor imprejurarilor comiterii faptei.
De asemenea, arma de vanatoare, proprietatea cetateanului italian, a fost confiscata pentru cercetari.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.