Adversara de ieri-seara a Rapidului traverseaza o perioada extrem de grea din punct de vedere al performantelor. Mai nou, PSG a fost implicata si intr-un scandal legat de transferuri. Pus sub acuzare de fiscul francez, agentul de jucatori Rober
Adversara de ieri-seara a Rapidului traverseaza o perioada extrem de grea din punct de vedere al performantelor. Mai nou, PSG a fost implicata si intr-un scandal legat de transferuri.


Pus sub acuzare de fiscul francez, agentul de jucatori Roberto Rodriguez a fost pus sub acuzare in cadrul anchetei privind transferurile dubioase din perioada 1998-2003 de la clubul Paris Saint-Germain.
ACUZE. Rodriguez, care a fost agentul fostilor fotbalisti ai echipei franceze Gabriel Heinze (2001-2004), Martin Cardetti (2002-2003) si Mauricio Pochettino (2000-2001, 2001-2003), a fost pus sub acuzare pentru fals si uz de fals. Roberto Rodriguez este al treilea agent de jucatori pus sub acuzare in cadrul anchetei din Franta, dupa Ranko Stojici si Richard Bettoni. De asemenea, in acelasi caz este cercetat fostul director financiar al PSG, Pierre Frelot. Judecatorii care se ocupa de acest dosar suspecteaza existenta unui vast sistem de frauda in cadrul clubului, in perioada 1998-2003, care avea ca scop sa raspunda exigentelor financiare ale jucatorilor si antrenorilor, limitand cheltuielile sociale si fiscale care ar fi trebuit sa fie achitate de gruparea franceza.
RELAXARE. In jurul orei 12:00, fotbalistii francezi au efectuat o plimbare in Parcul Herastrau, dar au fost nevoiti sa traverseze zona Pietei Presei Libere prin pasajul pietonal, aflat intr-o stare jalnica. In schimb, jucatorii Rapidului au ales sa se relaxeze jucand biliard la clubul IDM din Regie, locul traditional preferat si de rivalii de la Steaua inaintea meciurilor europene. Tot ieri la pranz, la hotelul Crown Plaza a avut loc si dineul oficial, la care PSG a fost reprezentat de catre presedintele Alain Cayzac.
ANTRENOR. Intr-un interviu acordat site-ului oficial al clubului dupa antrenamentul oficial de miercuri seara, antrenorul parizienilor, Guy Lacombe, a facut o scurta analiza a adversarului. ""Rapid este o echipa periculoasa, aproape de un acelasi nivel cu Steaua. Fotbalul romanesc este o combinatie intre cel latin si cel rus. Desi au cunoscut gloria in urma cu cativa ani, iar acum nu mai sunt la acelasi nivel, romanii si-au pastrat calitatea"", a declarat Lacombe.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.