Al III-lea Razboi Mondial - 2007-2012. Cand va avea loc un nou atac terorist major asupra SUA, Roma va fi distrusa si se va da startul unui razboi intre SUA si China-Coreea de Nord. Antichristul va prelua puterea pe Pamant. NOU COD. Se spune ca p
Al III-lea Razboi Mondial - 2007-2012. Cand va avea loc un nou atac terorist major asupra SUA, Roma va fi distrusa si se va da startul unui razboi intre SUA si China-Coreea de Nord. Antichristul va prelua puterea pe Pamant.
NOU COD. Se spune ca prin luna mai 2004, membri ai Bilbiotecii Nationale din Roma au descoperit un manuscris al lui Nostradamus. Manuscris ce ar fi fost predestinat sa se arate lumii abia acum. Autorul cartii ""Codul lui Nostradamus"", Michel Rathford, descrie scena lumii asa cum a descifrat-o el.
NU SCAPA NIMENI. Desigur, statele si natiunile vestice, considerate prospere, vor avea cel mai mult de suferit. Este in special cazul SUA. Cutremure frecvente, eruptii vulcanice si clima instabila vor slabi aceste tari pana la neputinta. Rathford nu iarta nici Europa. Centrul si sudul continentului si Orientul Mijlociu se vor confrunta cu inundatii catastrofale. ""Antichristul va profita de aceasta ocazie ca sa-si trimita trupele. In realitate, el va prelua puterea tarilor afectate si-i va folosi pe cetatenii lor ca pe sclavi."" Neprevazutul predictibil descris de autor mai spune ca un lider din Orientul Mijlociu, al unei tari cu deschidere la Mediterana, va pune mana pe arme nucleare si nu va ezita sa le foloseasca. Si iata asa, ar scrie codificat Nostradamus, se va isca razboi peste razboi.
Codul ar mai spune si despre ""un tanar negru"" care se ridica puternic intr-o tara din lumea a treia. El va isca conflict intre estul Europei si Orientul Mijlociu. Usor predictibil, ""Codul lui Nostradamus"" este deja considerat de unii critici un esec. Totul in aceasta carte este descris in jurul conflictelor, razboiului si preluarea puterii lumii de catre Antichrist. (Mihaela Biliovschi)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.