Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj-Napoca a fost implicat intr-un accident de circulatie, masina pe care o conducea rasturnandu-se intr-un sens giratoriu. Politistii au fost sesizati, luni seara, cu privire la producerea unui acc
Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj-Napoca a fost implicat intr-un accident de circulatie, masina pe care o conducea rasturnandu-se intr-un sens giratoriu. Politistii au fost sesizati, luni seara, cu privire la producerea unui accident de circulatie in localitatea Floresti. Oamenii legii s-au deplasat la fata locului si au gasit un autoturism Dacia rasturnat, care fusese condus de Nicolae Moldovan, in varsta de 53 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, prim-procuror la Parchetul Tribunalului Cluj-Napoca. Politistii au stabilit ca Moldovan, in timp ce se deplasa cu autoturismul proprietate personala, dinspre localitatea Gilau spre municipiul Cluj-Napoca, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul autovehiculului, a derapat si s-a rasturnat in sensul giratoriu, distrugand trei indicatoare rutiere.
Imediat, prim-procurorul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur in aerul expirat. Moldovan a fost dus apoi la Clinica Medicala III pentru recoltarea de probe biologice. "Din buletinul de analiza toxicologica-rezulta ca alcoolemia acestuia in sange a fost sub 0,80 la mie", a declarat, ieri, Raluca Turcan, purtator de cuvant al IPJ Cluj. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.