Internationalul roman Adrian Mutu, legitimat la AC Fiorentina, continua sa fie cel mai bun "stranier" din Serie A, avand o medie a notelor de 6,78 in principalele publicatii din Italia, a anuntat ieri site-ul postului de televiziune Rai Uno. Cu aceea
Internationalul roman Adrian Mutu, legitimat la AC Fiorentina, continua sa fie cel mai bun "stranier" din Serie A, avand o medie a notelor de 6,78 in principalele publicatii din Italia, a anuntat ieri site-ul postului de televiziune Rai Uno. Cu aceeasi medie a notelor, internationalul roman ocupa locul doi in topul celor mai buni jucatori din campionatul italian, dupa Antonio Di Natale, atacantul lui Udinese, care are o medie de 6,91. Mutu a fost inclus in echipa etapei a 6-a din Serie A, dar si in cea mai buna formatie din acest sezon.
De asemenea, atacantul roman ocupa locul trei in topul stranierilor si pozitia a patra in ierarhia generala a jucatorilor din Serie A in etapa a 6-a, cu o medie a notelor de 7,19. Adrian Mutu a dat un gol si o pasa decisiva la reusita lui Toni in partida pe care Fiorentina a castigat-o duminica, in deplasare, cu scorul de 2-1, in fata lui Empoli. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.