La o zi dupa infrangerea cu 1-4 suferita in fata celor de la Real Madrid, managerul general al ros-albastrilor a vorbit despre luptele din campionat.

Invitat miercuri seara la emisiunea Fanatik Show de pe OTV, oficialul gruparii din Ghencea a declarat ca inca mai spera la refacerea diferentei fata de liderul Dinamo. El a mai acuzat ca suspendarea antrenorului Cosmin Olaroiu pentru trei etape face parte dintr-o strategie menita sa impiedice Steaua sa ocupe la finalul sezonului al doilea loc calificant in preliminariile Ligii Campionilor.
ATAC. ""Sunt interese sa nu prindem nici macar locul 2. Suspendarea lui «Oli» demonstreaza clar acest lucru. La meciul Dinamo - Steaua, Corpodean a spus ca Olaroiu l-a facut sluga lui Dinamo. Mai mult, Comisia de Disciplina a judecat acest caz doar dupa raportul intocmit de arbitru"", a spus Stoica. ""Nimeni, nici macar oficialii lui Dinamo nu au auzit ca Olaroiu i-ar fi spus asa ceva lui Corpodean. Toti vor raul Stelei. In plus, Poli Timisoara si Marian Iancu pompeaza serios sa termine pe locul 2, si de aici toate atacurile patronului timisorean la adresa celor de la Dinamo si Steaua. Stim cu totii cine conduce Ceahlaul Piatra Neamt... Un om care rar a fost dezavantajat in campionat. Cu toate acestea, in meciul Ceahlaului de pe teren propriu cu Poli Timisoara, gazdele au fost clar dezavantajate"", a incheiat subiectul managerul ros-albastrilor.
RIVALI. Mihai Stoica a vorbit si despre lupta cu Dinamo. ""Ne va fi greu s-o prindem pe Dinamo din urma, dar inca se mai poate. Dinamo isi va da examenul in grupele Cupei UEFA. Acolo sa-i vedem. Oricum, nu mi-as dori sa-i vad pe Dinamo intr-un meci cu o echipa de talia lui Real Madrid.""

CARLOS, APARAT