Vicecampioana poloului romanesc, CSM Leonardo Oradea, va infrunta din aceasta seara si pana duminica, la Berlin, in cadrul grupei H a EuroLigii, nu mai putin de patru foste castigatoare de cupe europene, misiunea elevilor lui Gordan fiind aproape imp
Vicecampioana poloului romanesc, CSM Leonardo Oradea, va infrunta din aceasta seara si pana duminica, la Berlin, in cadrul grupei H a EuroLigii, nu mai putin de patru foste castigatoare de cupe europene, misiunea elevilor lui Gordan fiind aproape imposibila.
De altfel, intr-o serie in care se vor mai lupta Dinamo Moscova, Olympiakos Pireu, Mladost Zagreb, Wasserfreunde Spandau 04 si Primorac Kotor, cinci nume grele ale poloului continental, este foarte greu de crezut ca CSM Leonardo Oradea va reusi sa prinda unul din cele patru locuri calificabile, doua in faza superioara a EuroLigii si doua in Cupa LEN. Totusi, oradenii vor sa faca o figura frumoasa, mai ales ca au reusit pe ultima suta de metri sa-l transfere din Italia pe internationalul roman Ghita Dunca si spera la "o minune".
Principala rivala a oradenilor din Superliga Nationala, Steaua, detinatoarea eventului intern, a intrat de aseara in focurile primei faze a Cupei LEN, militarii evoluand tot intr-o serie puternica, la Barcelona, in care se regasesc Spartak Volgograd, UTE Budapesta, CN Terasa, grupare la care activeaza si capitanul nationalei noastre, Florin Bonca, Enka Istanbul si exotica echipa britanica WPC Cheltenham. Si cum pentru faza a doua a Cupei LEN se vor califica doar primele patru echipe, Steaua spera la rezultate favorabile in confruntarile cu Cheltenham si Enka Istanbul, dar si la surprize in fata celorlalte trei grupa de top european.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.