Cel mai asteptat meci al grupei A, cel dintre Chelsea si Barcelona, a avut toate premizele unui meci de calitate. Cei 35.000 de spectatori de pe ""Stanford Bridge"" au sustinut frenetic formatia miliardarului Roman Abramovici iar devotamentul lor
le-a fost rasplatit de favoriti printr-o victorie de mare lupta.

TEAMA. Accidentarea titularului postului de portar Petr Cech si a rezervei Carlo Cudicini l-a facut pe tehnicianul Jose Mourinho sa-l titularizeze pe cel de-al treilea portar al londonezilor, Hilario. Acesta a fost la inaltimea postului de titular, avand cateva interventii de-a dreptul salvatoare. Prima repriza a insemnat o lupta crancena, cu ocazii de ambele tabere.

DECISIV. Soarta partidei s-a scris practic in minutul 47, atunci cand omul potrivit, la locul potrivit, ivorianul Didier Drogba, a marcat unicul gol al partidei la capatul unei actiuni superbe. Barcelona a alergat dupa egalare, dar lipsa lui Samuel Etooa€˜ s-a resimtit din plin, Ronaldinho neputand face fata de unul singur in atac. Astfel, formatia londoneza s-a instalat in fruntea clasamentului grupei A, dar la 31 octombrie, urmeaza meciul de pe ""Camp Nou"".