Incepand de astazi, bucurestenii ale caror locuinte sunt alimentate cu apa din retele telescopice vor primi facturi limitate la cinci metri cubi de persoana pe luna, potrivit unei decizii a companiei Apa Nova, condusa de Andreas Baude (foto), dupa in
Incepand de astazi, bucurestenii ale caror locuinte sunt alimentate cu apa din retele telescopice vor primi facturi limitate la cinci metri cubi de persoana pe luna, potrivit unei decizii a companiei Apa Nova, condusa de Andreas Baude (foto), dupa intalnirea cu reprezentantii Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodarie Comunala (ANRSC). Potrivit ANRSC, ""ca urmare a solicitarilor repetate ale consumatorilor, Apa Nova Bucuresti a acceptat sa limiteze facturarea la 5 mc/persoana/luna pentru clientii alimentati prin retele telescopice"". Aceasta facturare a unui consum plafonat se va face pe perioada ramasa pana la punerea in conformitate a retelelor telescopice.

Mai multe asociatii de proprietari bucurestene, nemultumite ca in facturile lunare pentru consumul de apa sunt incluse si pierderile din reteaua de apa, au reclamat aceasta situatie municipalitatii. In urma unei expertize tehnice, ARBAC a dat castig de cauza asociatiilor reclamante, acestea urmand sa primeasca de la Apa Nova sumele incasate abuziv. Prin aceste retele sunt alimentate circa 240.000 de persoane din 1.600 de apartamente.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.