Gigi Becali, patronul Stelei, nu isi revenise nici ieri dupa victoria extrem e clara a lui Real Madrid, 4-1, marti seara in Ghencea. Daca la finalul jocului a evitat sa-si critice jucatorii, afirmand ca "Ei n-au nici o vina, atata pot", ieri boss-ul
Gigi Becali, patronul Stelei, nu isi revenise nici ieri dupa victoria extrem e clara a lui Real Madrid, 4-1, marti seara in Ghencea. Daca la finalul jocului a evitat sa-si critice jucatorii, afirmand ca "Ei n-au nici o vina, atata pot", ieri boss-ul din Ghencea si-a "tavalit" serios "razboinicii". "Nu are cum sa-mi treaca supararea asa repede dupa bataia de joc de marti. Dupa meci mi-era rusine de public, care a venit sa vada fotbal, nu prestatia slaba a unor asa-numiti fotbalisti. Cum a fost jocul lui Carlos si Saban? Dezastruos. Reactia spectatorilor la adresa lor a fost normala", a precizat patronul Stelei, parand a fi de acord cu faptul ca cei doi straini care au fost titulari pentru ros-albastri impotriva "galacticilor" au fost huiduiti de fani. De tirada lui Gigi Becali nu a scapat nici antrenorul Cosmin Olaroiu, care a fost acuzat ca a facut o echipa prea defensiva. "La Madrid cu siguranta veti vedea o alta echipa, cu jucatori mai tehnici", a spus Gigi, lasand sa se inteleaga destul de clar ca se va implica in alcatuirea unsprezecelui de start de la meciul programat peste doua saptamani pe "Santiago Bernabeu", dar si in stabilirea tacticii. Ce uita Becali este faptul ca Olaroiu nu prea are la dispozitie alti jucatori, fiindca pe banca la meciul cu Real au stat Oprita, Ov. Petre, Thereau (toti intrati pe parcursul jocului fara a schimba ceva fundamental in evolutia ros-albastrilor), E. Baciu, G. Coman si Stelian Stancu, plus portarul Cernea. Asadar, nici un jucator cu vreo tehnica sclipitoare, iar pana la iarna transferuri nu se mai pot face, decat de jucatori liberi de contract, care oricum nu pot fi folositi in Liga Campionior.
De asemenea, Becali uita ca in fata campionilor Romaniei s-a aflat o echipa intesata de superstaruri, care a cheltuit in aceasta vara peste 100 de milioane de euro pentru a aduce fotbalistii ceruti de Capello, in timp ce Steaua a cheltuit putin peste trei milioane. Deziluzia patronului din Ghencea poate fi provocata, mai degraba, de politica de transferuri dusa in exclusivitate de Mihai Stoica si de Olaroiu, ale caror miscari nu mai sunt acum in ochii sai atat de geniale pe cat credea asta vara. Nu a spus-o, dar este posibil sa o gandeasca si sa astepte de la acestia sa-si recunoasca si ei greselile, dupa cum el a facut-o imediat dupa joc, cand a regretat ca niciodata declaratiile superoptimiste dinaintea infruntarii cu Real. "Pentru prima data de cand sunt in fotbal, imi este rusine. Am facut declaratiile pe care le-am facut inainte de meci, deoarece am crezut in ceea ce spun. Nu au fost vorbe goale, dar acum imi pare rau. Oricum, va promit ca nu vor mai exista astfel de declaratii optimiste. Rusinea pe care o traiesc acum m-a facut sa iau decizia de a nu mai da astfel de declaratii", a spus imediat dupa meci un Gigi Becali mai catranit ca niciodata. "Nu conteaza cu cine a pierdut, putea pierde cu 0-1, 0-2, dar acest scor este rusinos. Poate nu mi-am dat eu seama ce inseamna aceasta competitie, am crezut in Steaua, dar nu am invatat dupa meciul cu Lyon, am facut aceeasi greseala ca si cu Lyon", a precizat boss-ul stelist. (B.G.)
STEAUA - REAL MADRID 1-4 (0-2)
Au marcat: VAL. BADEA (64) / SERGIO RAMOS (9), RAUL (34), ROBINHO (56), VAN NISTELROOY (76).
Stadion: "Steaua"; spectatori: 26.000.
STEAUA: Carlos - Saban (59 Thereau), D. Goian, Ghionea, P. Marin - Nicolita, Paraschiv (78 Oprita), Lovin (62 Ov. Petre), Bostina - N. Dica, Val. Badea. Antrenor: C. Olaroiu.
REAL: Casillas - Sergio Ramos, I. Helguera, Cannavaro, Roberto Carlos - Emerson, Diarra - Raul, Guti (71 Beckham), Robinho - Van Nistelrooy (79 Ronaldo). Antrenor: F. Capello.
Cartonase galbene: N. Dica (28), D. Goian (74).
Au arbitrat: R. Rosetti - Al. Stagnoli, M. Giordano (toti din Italia).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.