Astazi sunt programate si partidele din Grupa B a Cupei UEFA, din care face parte si Dinamo, echipa romaneasca avand insa zi lebra, conform tragerii la sorti a programului. La Istanbul, sub privirile lui Mirea Rednic, Besiktas va incerca sa treaca de
Astazi sunt programate si partidele din Grupa B a Cupei UEFA, din care face parte si Dinamo, echipa romaneasca avand insa zi lebra, conform tragerii la sorti a programului. La Istanbul, sub privirile lui Mirea Rednic, Besiktas va incerca sa treaca de Tottenham, intr-un meci cu grad mare de risc din punctul de vedere al securitatii, stiuta fiind rivalitatea dintre turci si englezi. Nici una dintre echipe nu are un start stralucit de campionat, iar Rednic va incerca sa fie mai atent la jocul "otomanilor", pe care Dinamo ii va intalni peste doua saptamani la Bucuresti.
In celalalt joc al serii, FC Bruges primeste pe Bayer Leverkusen. Belgienii vizeaza toate punctele mizand pe jocul mai slab al nemtilor din deplasare, mai ales ca Bayer este departe de echipa care juca acum patru ani in finala UEFA Champions League, fiind in reconstructie dupa vanzarea unor jucatori precum Ballack, Ze Roberto sau Berbatov, ultimul ajuns chiar la Tottenham. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.