Parlamentarii PC vor depune saptamana viitoare o motiune simpla in care vor cere demiterea vicepremierului Marko Bela, pentru ca nu s-a delimitat de ""declaratiile antistatale"" ale Consiliului National Secuiesc referitoare la autonomie. Conserva
Parlamentarii PC vor depune saptamana viitoare o motiune simpla in care vor cere demiterea vicepremierului Marko Bela, pentru ca nu s-a delimitat de ""declaratiile antistatale"" ale Consiliului National Secuiesc referitoare la autonomie.

Conservatorii au cerut premierului Tariceanu sa-l demita pe Marko Bela, dar neprimind nici un raspuns au recurs la aceasta ""metoda democratica"", depunerea motiunii simple. ""Pana acum nu am negociat cu parlamentarii de la celelalte partide sustinerea motiunii noastre dar ne bazam pe romanismul fiecaruia dintre ei"", a spus deputatul PC Nicolae Popa. (Dana Piciu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.