Portarul portughez Carlos Alberto Fernandes a gafat si la meciul cu Real Madrid, fiind vinovat la ultimul gol al "galacticilor", marcat de Van Nistelrooy. La o lansare in adancime pentru olandez, Carlos a iesit neinspirat din poarta, desi Van Nistelr
Portarul portughez Carlos Alberto Fernandes a gafat si la meciul cu Real Madrid, fiind vinovat la ultimul gol al "galacticilor", marcat de Van Nistelrooy. La o lansare in adancime pentru olandez, Carlos a iesit neinspirat din poarta, desi Van Nistelrooy era talonat de D. Goian, iar atacantul lui Real a reusit un lob de exceptie. Carlos a fost considerat "trompeta" meciului de cotidianul spaniol "As". "A incasat patru goluri, dar puteau fi mai multe, tinand cont de ciudatele degajari cu pumnii la care a apelat", este caracterizarea facuta de "As" portarului lusitan. "Lui Carlos poate doar la golul patru putem sa-i reprosam ceva. Golul doi nici nu l-am vazut, iar la golul trei am vazut o minge deviata de Goian", a spus Olaroiu. Pe langa portughez, o alta "mana moarta" a fost si fundasul dreapta israelian Rahamin Klemi Saban. Acesta a fost vinovat la primele trei goluri ale lui Real: la primul a acordat usor cornerul din care a inscris Sergio Ramos, la al doilea n-a "inchis" la Van Nistelrooy (co-autor la greseala a fost D. Goian) in faza soldata cu reusita lui Raul, iar la al treilea a fost ridiculizat de Robinho. Mai mult, Saban a fost in dese randuri depasit de joc, gresind multe pase simple. "Saban nu a avut o zi tocmai fericita, dar odata cu pierderea lui Nesu au aparut ceva probleme la aparare. Am mizat pe experienta superioara a lui Saban comparativ cu Stancu, dar la acest nivel orice greseala se plateste. Noi am facut din nou greseli si le-am platit imediat", a spus Olaroiu. Carlos si Saban au fost fluierati de spectatori, portarul la fiecare atingere de balon, iar israelianul chiar si in momentul schimbarii sale. Carlos a fost adus de la Boavista pentru 700.000 de euro si primeste un salariu anual de 150.000 de euro. Portarul a fost transferat dupa ce Olaroiu l-a vazut intr-un meci din campionatul portughez transmis de TV Sport! Saban a venit de la Maccabi Haifa pentru 250.000 de euro si primeste un salariu anual de 230.000 de euro. Nu se stie cine l-a vazut jucand in campionatul din Israel, fiind recomandat de un impresar. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.