Intre politica romaneasca si maternitatea din Strasbourg Lavinia Sandru este o persoana activa, care, atunci cand nu se afla in Parlament, merge in tara sa se intalneasca cu alegatorii sau, cand nu face nici una, nici alta, accepta sa apara pent

Intre politica romaneasca si maternitatea din Strasbourg

Lavinia Sandru este o persoana activa, care, atunci cand nu se afla in Parlament, merge in tara sa se intalneasca cu alegatorii sau, cand nu face nici una, nici alta, accepta sa apara pentru cateva minute in serialul ""La Urgenta"". ""Producatorii mi-au spus ca s-au gandit la mine sa-mi propuna un rol, deoarece sunt inca preocupata de aceasta lume. Initial, personajul meu trebuia interpretat de Monica Barladeanu, insa pentru ca ea a fost retinuta de angajamentele de peste Ocean, iar eu dispuneam de doua zile libere, am acceptat"", ne-a declarat deputatul PIN.

Chiar daca s-a simtit foarte bine pe platourile de filmare, Sandru nu este sigura ca va juca si in alte productii: ""Meseria de actor presupune o dedicatie de 100% ei, nu poti s-o faci dupa serviciu. Asa cum nici meseria de om politic nu presupune sa lucrezi cu jumatate de norma. A trecut vremea cand politica reprezenta doar un hobby"".

MAMICA. Si totusi, chiar daca uraste sa stea intre patru pereti, Lavinia Sandru va fi obligata in scurt timp sa nu iasa din casa, intrucat va fi mamica. ""Este o fetita si tot ce-mi doresc este sa fie sanatoasa. N-am fost interesata de sexul copilului, asa ca nu pot spune ca am fost dezamagita cand am aflat ca nu va fi baiat. De altfel, eu am crescut intr-o familie ideala: o fata si un baiat, aici n-o sa apara niciodata rivalitatile obisnuite intre doi baieti sau doua fete"". Deputatul isi doreste mai multi copii, poate si pentru faptul ca nici ea insasi n-a fost singura. Dupa spusele sale, omul este o fiinta sociala si nu poate trai izolat, asa ca Laviniei Sandru ii place sa fie mereu inconjurata de membrii familiei sale.

Politicianul PIN nu va naste in tara, ci la Strasbourg, unde cumnata sa este doctor. ""Ea a tinut cu tot dinadinsul ca eu sa merg acolo si sa nasc. Pentru ca n-am vrut s-o supar, i-am acceptat propunerea"", a declarat Sandru. Si chiar va deveni mamica in curand, deputatul n-a invatat deocamdata cantece de leagan. ""Mai am inca timp"", a incheiat ea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.