Cunoscutul prezentator va reveni pe sticla, dar in postura de actor Din 23 octombrie, vulcanicul Horia Brenciu va reveni pe micul ecran. Nu va prezenta nici o emisiune, ci va fi actor de serial. Va avea chiar unul dintre rolurile principale. D

Cunoscutul prezentator va reveni pe sticla, dar in postura de actor

Din 23 octombrie, vulcanicul Horia Brenciu va reveni pe micul ecran. Nu va prezenta nici o emisiune, ci va fi actor de serial. Va avea chiar unul dintre rolurile principale. Debutul se va produce luni seara la Pro TV (ora 17:45) in ""Om sarac, om bogat"".

COLEGI. Horia Brenciu il va interpreta pe Titi Prodan - omul sarac. ""Rivalul"" sau, Emilian Maxim, va prinde viata gratie actorului cu state vechi Serban Ionescu. Printr-un joc al sortii, destinele celor doua familii se vor intalni, iar din acest moment intre ele va incepe un ""razboi"" ce va starni tensiuni si nenumarate situatii comice. Pe langa cei doi, in acest serial mai joaca Ilinca Goia, Cristina Deleanu, Razvan Fodor, Lucian Viziru, Ruxandra Enescu, Claudia Ieremia.

INCREDERE. Horia ne-a spus ca este foarte increzator in sucesul serialului la public. ""«Om sarac, om bogat» este o alternativa cu care nu mi-e rusine"". Mai in gluma, mai in serios, Horia marturiseste ca, atunci cand a acceptat acest rol, i-a fost teama de un singur lucru: ""Sa nu ma indragostesc pe platourile de filmare"". Cu siguranta stiti ca Horia Brenciu este o fire vulcanica, pusa pe sotii. Desi la turnarea scenelor se munceste cu seriozitate, el nu s-a putut abtine sa nu ne povesteasca un episod haios din culisele filmarilor. ""Titi Prodan e rapidist! In echipa de productie sunt si dinamovisti si stelisti. Cand am filmat in Giulesti, casa unde locuia familia lui Titi, au fost o groaza de curiosi din cartier, in jurul locului de filmare strangandu-se vreo cateva zeci de oameni.

De neuitat a fost momentul cand le-am dat cate un fular visiniu celor din echipa mea de filmare. L-au pus la gat ca n-au avut incotro! Abia astept sa filmam pe stadion, in Giulesti! O sa trecem la intonarea imnului!"".

ALTE PROIECTE. Pentru ca vrea sa se implice cat mai serios in acest proiect, Horia Brenciu petrece in medie 10 ore pe zi pe platourile de filmare. La asa program te-ai gandi ca singurul lucru pe care il are de facut dupa ce filmeaza este sa mearga acasa si sa traga un pui de somn. Dar nu! Acceptarea rolului din ""Om sarac, om bogat"" nu a trecut pe un plan secund proiectul sau cu trupa HB Orchestra. ""Fara doar si poate ma mai ocup si de acest proiect! Am semnat pentru 30 de evenimente, totul culminand cu Revelionul, pe care-l si produc pentru al treilea an consecutiv la JW Marriott"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.