Regizor si actor
varsta: 40 de ani Regizorul Yuriy Kordonskiy a revenit in Romania pentru a realiza la Bulandra o adaptare dramatica dupa romanul ""Crima si pedeapsa"" de Dostoievski. Kordonskiy scoate la iveala teatralitatea scrierii porni
Regizor si actor
varsta: 40 de ani Regizorul Yuriy Kordonskiy a revenit in Romania pentru a realiza la Bulandra o adaptare dramatica dupa romanul ""Crima si pedeapsa"" de Dostoievski. Kordonskiy scoate la iveala teatralitatea scrierii pornind de la ideea descompunerii personajului principal in trei Raskolnikovi interpretati de tot atatia actori tineri. ""Crima si pedeapsa"", care a avut premiera oficiala marti seara, este cel de-al cincilea spectacol montat la Bucuresti de regizorul rus rezident in America, dupa ""Unchiul Vanea"" de A.P. Cehov, care i-a adus premiul UNITER 2002 pentru cea mai buna regie, ""Casatoria"" de Gogol, ""Sorry"" de Aleksandr Galin si ""Inima de caine"" dupa Bulgakov. Pentru montarea unei piese pretioase din comoara modernitatii lui Dostoievski, Jurnalul National il declara pe Yuriy Kordonskiy ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.