1 Senatorii au aprobat ordonanta privind numarul de exemplare din speciile urs, lup, ras si pisica salbatica ce pot fi vanate in sezonul 15 septembrie 2006-14 mai 2007.
Munca in zadar. La cat masacru se face pe langa, nici nu trebuia sa se mai oboseasca. Legea e (si ) la picioarele lor. 2 Deputatul PSD Anghel Stanciu a cerut conducerii Camerei sa amenajeze rampe pentru accesul persoanelor cu handicap locomotor in plen si la comisii.
Ca de obicei, trebuia sa o pateasca un deputat, chiar Anghel Stanciu in persoana, pentru a vedea cum este si cum se chinuiesc altii sa intre intr-o institutie publica. Necazul e ca, si atunci cand a cerut Camerei sa ia masuri, Stanciu s-a gandit tot numai la alesi. Vezi Doamne, sa-si indeplineasca mandatul in bune conditii. 3 Deputatul PSD Victor Ponta, la grupul de rugaciune al Camerei, pentru a-si spala pacatul de a se fi dus in trening la sarbatoarea Cuvioasei Parascheva.
E cu dus si intors. Daca se duce si se gandeste la nu-stiu-ce mismasuri poltice e ca si cand nu s-ar duce. Daca se duce si nu se gandeste la nimic, iar e degeaba. Mai bine nu se ducea in trening la Iasi. Scapa de corvoada de a face figuratie.