Legendara formatie britanica canta pentru a patra oara in Romania Luni 30 octombrie, Uriah Heep sustine un concert extraordinar, la Sala Palatului din Capitala. Spectacolul incepe la ora 19:30 cu recitalul de 30 de minute al grupului Raza (cond

Legendara formatie britanica canta pentru a patra oara in Romania

Luni 30 octombrie, Uriah Heep sustine un concert extraordinar, la Sala Palatului din Capitala. Spectacolul incepe la ora 19:30 cu recitalul de 30 de minute al grupului Raza (condus de valorosul chitarist George Patranoiu), urmat de Iris care va canta 45 de minute, dupa care Uriah Heep va fi pe scena 90 de minute (cel putin!) avand in vedere si jam session-ul preconizat sa aiba loc la final.

PIPAIU. Instalatia de sunet si lumini va fi asigurata de Sincron, cu Pipaiu la butoane, in timp ce sound-ul Uriah Heep va fi asigurat Charlotte Evans, de peste 10 ani, inginer de sunet al celebrei formatii. La 28 octombrie britanicii sosesc in Bucuresti, direct de la Londra (British Airways), vor locui la Marriott si imediat dupa spectacol vor zbura inapoi, in capitala Marii Britanii. Cu ocazia concertului, la Sala Palatului se vor gasi CD-uri si DVD-uri cu Uriah Heep, toate produse originale (Sanctuary Records), distribuite la noi in tara de A&A Records: ""Demons and Wizards"" - CD (1972), ""High & Mighty"" - CD - (1976), ""Gypsy"" - DVD (2002), ""Ultimate Collection"" - 2 CD (2003) si ""Bird Of Prey"" - CD & DVD (2006). Ultimul material este cel mai recent si contine compilatia ""The Best Of Part 1"" lansata in 1998 si fragmente din DVD-ul ""Gypsy"" lansat in 2002. Preturile vor fi cuprinse intre 60, 70 RON CD-ul si 90 RON DVD-ul. Reamintim ca biletele de concert costa 50, 75 si 100 RON.

DISCURI PENTRU PLAYER


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.