Artista a gasit un lichid miraculos ce poate neutraliza deseuri radioactive Vedeta muzicii pop, adepta a Kabbalei, miscare spirituala de origine iudaica, sustine ca lichidul prelevat dintr-un lac rusesc poate capata proprietati curative prin med

Artista a gasit un lichid miraculos ce poate neutraliza deseuri radioactive

Vedeta muzicii pop, adepta a Kabbalei, miscare spirituala de origine iudaica, sustine ca lichidul prelevat dintr-un lac rusesc poate capata proprietati curative prin meditatie si altruism.

La Centrul ""Kabbalah"" din Los Angeles, practicantii evoca deseori numele Cernobil si ale altor centrale nucleare, crezand ca astfel pot rezolva problema reziduurilor radioactive. Madonna a contactat Asociatia Britanica a Combustibilior, sotul sau adresand institutiei cateva scrisori insotite de o documentatie stiintifica.
Reprezentantii Asociatiei sustin ca au analizat probele, dar nu au putut gasi nici o dovada stiintifica in sprijinul afirmatiilor Madonnei, unul dintre sefii institutiei sustinand chiar ca ipoteza contrazice flagrant legile fizicii.

RITUALURI. Centrul ""Kabbalah"", cu sediul central in Los Angeles si filiale in intreaga lume, a fost inaugurat de Philip Berg, fost agent de asigurari. Un adept a povestit cum Berg rosteste incantatii despre Cernobil si alte centrale nucleare. Reporteri sub acoperire, participanti la un dineu la Centrul ""Kabbalah"" din Londra, au relatat faptul ca Madonna si Rictchie s-au numarat printre invitatii care la un moment dat si-au indreptat privirile spre Cernobil, incepand sa strige numele acestuia.

Unii adepti ai Kabbalei sustin ca reziduurile radioactive au provocat aparitia SIDA. Centrul american a sponsorizat constructia Oroz, un centru de cercetari ultramodern, care a realizat o adevarata revolutie in domeniul neutralizarii reziduurilor radioactive. Directorul Centrului, adept al Kabbalei, Artur Spokojni, a fabricat un agent de decontaminare a apei, ""Orodyne"", ce poate vindeca afectiunile ginecologice la vaci si oi.

Cu trei ani in urma, centrul a folosit experimental agentul in Lacul Gliboke de langa Cernobil, reusind decontaminarea apei radioactive. Madonna sustine ca ""apa sfanta"" a inregistrat un real succes in neutralizarea deseurilor radioactive in Rusia.

NEWS


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.