James Blunt conduce in topul preferintelor Pana nu demult, in topurile preferintelor pentru muzica de inmormantare conducea Celine Dion, cu celebra melodie din ""Titanic"" - ""My Heart Will Go On"". Clasamentele au fost date insa peste cap de

James Blunt conduce in topul preferintelor

Pana nu demult, in topurile preferintelor pentru muzica de inmormantare conducea Celine Dion, cu celebra melodie din ""Titanic"" - ""My Heart Will Go On"". Clasamentele au fost date insa peste cap de aparitia lui James Blunt. Insa nu ""Youa€™re Beautiful"" este melodia cu pricina, ci ""Goodbye My Lover"".

Locul al doilea este ocupat de Robbie Williams si ""Angles"", urmat de Jennifer Warnes si Bill Medley, cu ""Ia€™ve Had The Time of My Life"". Bette Midler, cu ""Wind Beneath My Wing"", este situata pe pozitia a patra, iar locul cinci i-a fost rezervat melodiei ""Pie Jesu"" - Requiem. Elton John, si el ""fruntas"" in anii trecuti, cu melodia dedicata Printesei Diana - ""Candle in the Wind"" - , a ajuns acum pe locul sase. Urmeaza U2 si ""With or Without You"". Ultimele trei pozitii sunt ocupate, in ordine, de Eric Clapton - ""Tears in Heaven"", The Police - ""Every Breath You Take"", respectiv Righteous Brothers - ""Unchained Melody"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.