Fostul presedinte al liberalilor Valeriu Stoica a fost exclus si el aseara din PNL, in urma deciziei liderilor filialei Sector 5, cu sapte voturi pentru, unul impotriva si o abtinere. ""Actiunea politica a domnului Valeriu Stoica a incetat sa m
Fostul presedinte al liberalilor Valeriu Stoica a fost exclus si el aseara din PNL, in urma deciziei liderilor filialei Sector 5, cu sapte voturi pentru, unul impotriva si o abtinere. ""Actiunea politica a domnului Valeriu Stoica a incetat sa mai fie actiunea unui membru al PNL atunci cand a incalcat, cu buna stiinta si in mod repetat, Statutul PNL"", argumenteaza conducerea filialei.
In replica, Valeriu Stoica spune ca PNL a comis o nedreptate in ceea ce-l priveste, actionandu-se cu dubla masura. ""In 2002, cererea de suspendare a lui Dinu Patriciu a fost respinsa, motivandu-se ca liberalii se pot exprima liber in public si mass-media. Azi, exprimarea in public se sanctioneaza cu excluderea. Constat ca actuala conducere a PNL se desparte de mine si se contopeste cu Dinu Patriciu"", a declarat fostul lider PNL.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.