Inainte sa execute cornerul in urma caruia Sergio Ramos a deschis scorul, Guti a fost luat la tinta de un spectator care a aruncat inspre jucatorul madrilen un telefon mobil. ""Galacticul"" a scapat ieftin, aparatul aterizand cativa metri mai i

Inainte sa execute cornerul in urma caruia Sergio Ramos a deschis scorul, Guti a fost luat la tinta de un spectator care a aruncat inspre jucatorul madrilen un telefon mobil.

""Galacticul"" a scapat ieftin, aparatul aterizand cativa metri mai incolo. Altfel, inaintea inceperii meciului, cateva sute de fani ai Stelei inca mai sperau sa intre in posesia unui tichet de acces. La negru, pentru ca cele scoase la vanzare de organizatori se epuizasera demult. Pretul acestora i-a determinat sa renunte insa la idee: intre 800 si 1.000 de RON pentru un loc la tribuna intai, adica echivalentul a trei salarii minime pe economie in Romania.

ISTERIE IN GHENCEA!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.