Bebelusul african in varsta de 13 luni pe care Madonna doreste sa-l adopte a sosit marti la Londra, insotit de bona sa si de garzi de corp, dupa ce a parasit tara natala, Malawi, la bordul unui avion privat, transmite Mediafax. Bona copilului, garzil
Bebelusul african in varsta de 13 luni pe care Madonna doreste sa-l adopte a sosit marti la Londra, insotit de bona sa si de garzi de corp, dupa ce a parasit tara natala, Malawi, la bordul unui avion privat, transmite Mediafax. Bona copilului, garzile de corp si asistentii Madonnei au reusit sa evite reporterii care ii asteptau pe terminalul 1 de pe aeroportul Heathrow, utilizand alta iesire. BBC a difuzat imagini cu o tanara femeie bruneta tinand in bratele sale un copil acoperit cu o patura gri. Copilul, David Banda, a fost transportat cu un autovehicul cu geamuri fumurii pana la luxoasa locuinta a vedetei de langa London's Marble Arch. Copilul a parasit luni aeroportul din Lilongwe, in timp ce organizatiile pentru drepturile omului din Malawi se pregateau sa depuna o contestatie pentru a bloca procesul de adoptie intens mediatizat. Madonna a obtinut din partea Inaltei Curti din Lilongwe custodia temporara a copilului orfan de mama, fiul unui taran sarac, a confirmat luni purtatorul de cuvant al starului in Statele Unite, Liz Rosenberg. Adoptia a suscitat polemici, deoarece tatal lui David traieste inca in Malawi. Conform presei locale, strainii care doresc sa adopte copii trebuie sa locuiasca in Malawi timp de 18 luni si sa fie supusi unei anchete sociale inainte ca justitia sa ia o decizie definitiva. Cantareata americana traieste in cea mai mare parte a timpului la Londra, cu sotul ei, regizorul britanic Guy Ritchie, fiica sa Lourdes, in varsta de 10 ani, si fiul sau Rocco, in varsta de 6 ani. Starul american a stat o saptamana in Malawi pentru a urmari proiectele pe care le sprijina in beneficiul copiilor ramasi orfani din cauza maladiei SIDA. Madonna a finantat in Malawi, una dintre cele mai sarace tari din Africa, proiecte in valoare de cinci milioane de dolari, printre care si un orfelinat situat la Mchinji, la 115 kilometri est de Lilongwe. Intr-un interviu pentru un cotidian britanic, tatal micului David, Yohane Banda, in varsta de 32 de ani, analfabet, s-a declarat incantat de ideea ca fiul sau sa fie adoptat de Madonna. El a afirmat ca vedeta i-a promis ca baietelul va ramane in contact cu familia sa. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.