Cea mai asteptata partida a acestei seri de UEFA Champions League se disputa la Londra, intre Chelsea si Barcelona, doua dintre pretendentele la castigarea trofeului. Cele doua echipe s-au intalnit si in precedentele doua sezoane ale competitiei, de
Cea mai asteptata partida a acestei seri de UEFA Champions League se disputa la Londra, intre Chelsea si Barcelona, doua dintre pretendentele la castigarea trofeului. Cele doua echipe s-au intalnit si in precedentele doua sezoane ale competitiei, de fiecare data in optimi, englezii trecand mai departe acum doi ani, iar Barca anul trecut, cand a si castigat cel mai ravnit trofeul european. De aceasta data nu mai este o lupta "care pe care", fiindca celelalte doua oponente din grupa nu par sa ridice probleme, fiind foarte probabil ca Chelsea si Barcelona sa mearga mai departe din aceasta grupa. Rijkaard l-a recuperat la timp pe Ronaldinho (foto), care a revenit in forta in echipa, marcand doua goluri sambata, cu Sevilla, in campionat, dar nu va putea conta pe Eto'o, iesit din echipa pentru cateva luni dupa o operatie la genunchi. Atacantul catalanilor va fi Gudjonssen, islandezul care a ajuns pe "Bernabeu" in aceasta vara chiar de la Chelsea. Acesta a explicat in gluma startul mai slab de sezon al echipei lui Mourinho: "Le-a plecat cel mai bun jucator". De partea cealalta, echipa engleza are probleme in poarta, dupa ce sambata, in meciul cu Reading, castigata cu 1-0, londonezii au ramas fara primii doi portari, Cech si Cudiccini, ambii accidentati la cap, primul foarte grav, fractura la craniu care il va scoate din circuit jumatate de an, iar al doilea cu o comotie puternica, fiindu-i recomandat un repaus de zece luni. In aceste conditii, Mourinho il va titulariza pe Hilario * In celalalt meci al grupei, Werder vizeaza o victorie acasa cu Levski Sofia, "ciuca batailor" pana acum in Liga, succes care le-ar permite nemtilor sa ramana in siajul "granzilor" din grupa * Cealalta grupa care intereseaza este D, care programeaza doua jocuri tari, in care vor fi implicati si romani. Mircea Lucescu si Sahtar Donetk au o misiune grea la Valencia, in fata unei trupe extrem de solide. Antrenorul roman va miza din primul minut pe Rat si pe Marica si spera sa scoata macar un punct, asa cum a mai obtinut un 2-2 cu Besiktas, acum trei ani, cu o "dubla" a lui Pancu. AS Roma merge la Atena cu Chivu in lot, dar fara Mancini, Mexes si Montella, toti accidentati, si are nevoie de o victorie pentru a ramane alaturi de Valencia in cursa pentru calificare. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.