SPANIA, Primera Division, etapa a 6-a * LAURENTIU ROSU a fost integralist pentru Recreativo Huelva, 1-2 in deplasare cu Atletico Madrid * GABRIEL TAMAS a jucat toate minutele pentru Celta Vigo, 3-2 pe teren propriu cu CF Valencia.
UCRAINA, UPL,
SPANIA, Primera Division, etapa a 6-a * LAURENTIU ROSU a fost integralist pentru Recreativo Huelva, 1-2 in deplasare cu Atletico Madrid * GABRIEL TAMAS a jucat toate minutele pentru Celta Vigo, 3-2 pe teren propriu cu CF Valencia.
UCRAINA, UPL, etapa a 10-a * FLORIN CERNAT a fost doar rezerva pentru Dinamo Kiev, 2-0 in deplasare cu Dnepr Dneprpetrovsk. De la Dinamo au mai lipsit CRISTIAN IRIMIA (neinclus in lot) si TIBERIU GHIOANE (oprit de medici sa mai joace fotbal) * CATALIN LICHIOIU a fost titular pentru Vorskla Poltava, 2-1 acasa cu Metalurg Zaporoje. Lichioiu a fost schimbat in minutul 30 de Artiuh * MARIUS MITU a fost integralist pentru Metalurg Donetk, 3-2 acasa cu Zaria.
RUSIA, 1.Liga, etapa a 23-a * FLORIN SOAVA a marcat un gol pentru Krilia Sovetov Samara, 2-0 acasa cu Sinik Iaroslav. Soava a fost integralist si a stabilit scorul final in minutul 85. Pentru Sinik, ADRIAN GEORGE IORDACHE a fost doar rezerva.
BULGARIA, PFL, etapa a 9-a * EUGEN TRICA a marcat un gol pentru TSKA Sofia, 2-0 acasa cu Beore Stara Zagora. Trica a fost integralist si a deschis scorul in minutul 43. Tot pentru TSKA a fost integralist si FLORENTIN PETRE, in timp ce ALEXANDRU PITURCA nu a fost inclus in lot.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 7-a * VLAD MUNTEANU a marcat un gol pentru Energie Cottbus, 2-3 acasa cu Borussia Dortmund. Munteanu a fost integralist si a stabilit scorul final in minutul 89, din penalty. Tot pentru Energie a fost integralist si SERGIU RADU * LAURENTIU REGHECAMPF a jucat toate minutele pentru Alemannia Aachen, 3-1 in deplasare cu FSV Mainz.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 7-a * IULIAN FILIPESCU si MIHAI TARARACHE au jucat toate minutele pentru MSV Duisburg, 1-1 acasa cu SC Freiburg. Filipescu si Tararache au primit cate un cartonas galben.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 9-a * ALIN STOICA a lipsit de la KAA Gent, 1-0 in deplasare cu Cercle bruges. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.