Cu cateva ore inaintea confruntarii cu Steaua, o stire-bomba a bulversat starea de spirit in lotul Realului, cazat la hotelul Marriott. Doua posturi de televiziune spaniole au anuntat ca antrenorul Fabio Capello si-a fi prezentat demisia chiar in avion.

Posturile tv Canal Plus si Maracana 06 au informat ieri-dimineata ca Fabio Capello s-ar fi decis sa demisioneze chiar la o zi dupa esecul suferit in meciul cu Getafe, informandu-l pe presedintele Realului, Ramon Calderon, despre intentia sa in avionul care i-a transportat pe ""galactici"" in capitala Romaniei.
CONVINS. ""Presedintele Ramon Calderon a ales sa nu-i accepte demisia lui Capello si l-a convins pe acesta sa ramana pe banca tehnica a Realului"", informeaza Canal Plus. ""Totusi, in Spania, la Madrid, se vorbeste tot mai insistent ca Fabio Capello va repeta gestul in cazul unui eventual esec in fata rivalilor istorici de la FC Barcelona"", au anuntat si cei de la Maracana 06.
REACTIE. Ieri-dimineata, managerul sportiv al Realului, fostul mare international sarb Predrag Mijatovici, a sustinut o conferinta de presa la hotelul Marriott, in care a tinut sa dezminta informatiile: ""Este o stire totalmente falsa. Fabio vrea sa faca tot pentru a rezolva probleme lui Real, si jucatorii sunt langa el. Capello este un invingator si vrea sa continue proiectul Real"".

ASCUNSI