Dupa ce a urmarit pe Paris St. Germain la lucru, antrenorul Razvan Lucescu avertizeaza ca, in ciuda perioadei nefaste prin care trec, parizienii sunt foarte puternici individual.

Maine, de la ora 21:00, in direct la Antena 1, Rapidul debuteaza in grupa G a Cupei UEFA, in fata francezilor de la Paris Saint Germain. Giulestenii sunt optimisti si sustin ca o victorie ar insemna un pas inainte, dar nu decisiv.
PRECAUTIE. In acelasi timp, rapidistii considera ca un egal nu ar fi catalogat drept un esec, ci un punct foarte important in ecuatia calificarii. ""Un meci deosebit de important pentru amandoua formatiile, dar nu decisiv. PSG este un nume mare, o echipa multinationala, dintr-o tara cu un fotbal puternic. Este adevarat, nu trec printr-un moment bun, au probleme cu jocul colectiv, dar au individualitati de mare valoare. Trebuie sa fim precauti si concentrati la ora partidei"", a declarat antrenorul Razvan Lucescu. La randul sau, capitanul echipei, Vasile Maftei, este optimist: ""Suntem in ascensiune si trebuie sa continuam pe aceeasi linie. Este adevarat, au jucatori valorosi, din toate colturile lumii, insa nu ne este frica decat de noi. Ne cam priesc francezii, anul trecut am invins pe Rennes in Giulesti si speram sa repetam performanta"".
ABSENTE. Razvan Lucescu are destule probleme medicale in perspectiva partidei de maine. Astfel, nu vor juca sigur Romeo Stancu, Marius Constantin si Mazilu, in timp ce atacantii Viorel Moldovan si Burdujan sunt incerti. ""Deocamdata au niste probleme, dar este posibil sa fie recuperati pana la ora meciului. In caz contrar, ne va fi foarte dificil in ofensiva"", a spus Lucescu junior. De asemenea, Emil Dica s-a refacut, insa nu intra in calculele tehnicianului, fiind in urma cu pregatirea.

AU MORAL BUN