Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a spus ca pentru prestatia de la meciul, Poli - FC National, arbitrul Marian Salomir nu va fi exclus din arbitraj, dar va fi retinut de la delegari cinci etape. La finalul meciului Poli Timisoara -
Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a spus
ca pentru prestatia de la meciul, Poli - FC National, arbitrul Marian Salomir
nu va fi exclus din arbitraj, dar va fi retinut de la delegari cinci etape.


La finalul meciului Poli Timisoara - FC National, disputat in cadrul etapei a 11-a a Ligii 1, si incheiat cu scorul de 1-1, presedintele gruparii de pe Bega, Marian Iancu, a acuzat dur arbitrajul lui Marian Salomir. ""Daca acest cavaler al fluierului nu va fi exclus din arbitraj, Poli nu se va mai prezenta la meciurile din Liga 1"", tuna oficialul timisorean.
DECIZIE. Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a admis ca Salomir a gresit, dar nu atat de mult pentru a fi exclus din arbitraj. ""A gresit de mai multe ori si a recunoscut asta, dar nu atat de grav incat sa fie exclus. Am discutat si cu ceilalti membri ai Comisiei si am hotarat sa-l retinem cinci etape de la delegari. Totusi, la urmatoarea sedinta extraordinara, vom analiza prestatiile lui Salomir, dupa care vom lua deciziile care se impun"", a declarat seful arbitrilor.
REPLICA. Presedintele timisorean, Marian Iancu, a spus ca aceasta retinere de la delegari e un lucru bun: ""Faptul ca cei de la CCA l-au retinut pe Salomir cinci etape, ma bucura. Asta inseamna ca mi-au dat dreptate. Am fost foarte suparat, dar acum mi-a mai trecut. Poli se va prezenta la meciuri, pentru ca asa este normal"". Boss-ul banatenilor a mai declarat ca va sta de vorba cu colaboratorii sai si se poate sa faca apel la decizia Comisiei. ""Poate vom face recurs. Daca Salomir va fi delegat peste cinci etape si va gresi din nou, va fi numai vina CCA, care tolereaza asemenea fapte. In orice caz, eu nu voi cere arbitri straini"", a mai adaugat Iancu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.