La finalul dineului oficial dinaintea meciului Steaua - Real Madrid, Gigi Becali a dezvaluit ca s-a inteles cu presedintele madrilenilor, Ramon Calderon, in privinta transferului lui Mirel Radoi la ""galactici"". La capatul a doua ore si jumat

La finalul dineului oficial dinaintea meciului
Steaua - Real Madrid, Gigi Becali a dezvaluit ca s-a inteles cu presedintele madrilenilor, Ramon Calderon, in privinta transferului lui Mirel Radoi la ""galactici"".

La capatul a doua ore si jumatate, timp in care oficialii Stelei si cei ai lui Real Madrid au ciocnit o cupa de sampanie si s-au intretinut amical pe tema meciului, Ramon Calderon, presedintele celui mai titrat club din lume, a aprins fitilul.
BOMBA. Suspansul nu a durat decat cateva secunde. Daca boss-ul madrilenilor s-a ferit sa dea nume, precizand ca Realul a luat doar o optiune in privinta transferului jucatorului, Becali a anuntat cu surle si trambite numele stelistului care ar urma sa imbrace tricoul ""albilor"": Mirel Radoi. Calderon a fost mai retinut in a da un verdict clar: ""Daca staff-ul nostru tehnic isi va da acordul, nu am nimic impotriva. A fost vorba, insa, de o discutie scurta"".
LAMURIRI. Ulterior, Gigi Becali a facut cateva precizari, cea mai importanta dintre acestea fiind ca Radoi ar urma sa plece la Real, in prima faza, doar sub forma de imprumut. ""I-am zis lui Calderon sa-l ia sase luni pe Mirel si sa-i dea si lui un milion de euro. Daca vor fi multumiti de prestatia lui, sa-l opreasca si sa-mi dea 20 de milioane, daca nu, sa vina inapoi la Steaua"", a spus finantatorul ""ros-albastrilor"". Tranzactia s-ar face din iarna.

ABSENTA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.