Chelsea si Barcelona continua si in acest an seria confruntarilor din Liga Campionilor. Nu este numai o lupta intre doua cluburi gigantice ale Europei, dar si duelul a doi antrenori care se detesta. PRECEDENTE. In urma cu doua sezoane, dupa ce au

Chelsea si Barcelona continua si in acest an seria confruntarilor din Liga Campionilor. Nu este numai o lupta intre doua cluburi gigantice ale Europei, dar si duelul a doi antrenori care se detesta.
PRECEDENTE. In urma cu doua sezoane, dupa ce au pierdut, 1-2, la Barcelona, londonezii s-au calificat datorita victoriei cu 4-2 de pe ""Stamford Bridge"". A fost o ""dubla"" cu cantec. Jose Mourinho l-a acuzat pe arbitrul intalnirii de pe Camp Nou, Anders Frisk, ca a discutat cu Frank Rijkaard in pauza meciului, chiar inainte ca suedezul sa-l elimine pe Didier Drogba.
Centralul a sfarsit prin a primi amenintari cu moartea, iar Mourinho a fost declarat ""inamic al fotbalului"" de un inalt responsabil al UEFA. In sezonul trecut, Barcelona si-a luat revansa. Dupa 1-1 acasa, catalanii au invins cu 2-1 la Londra. Si de aceasta data au existat polemici. Spaniolii l-au acuzat pe antrenorul portughez ca a udat excesiv gazonul, astfel incat tehnicii jucatori ai Barcelonei sa aiba probleme.
MOMENT GREU. Inaintea intalnirii din aceasta seara, Jose Mourinho sta tragic la capitolul portari. Titularul Petr Cech a fost operat pentru o fractura craniana care ii pune in pericol cariera, iar rezerva Carlo Cudicini a suferit o comotie cerebrala. Astfel, poarta englezilor va fi aparata de portughezul Henrique Hilario, care pe cand evolua la FC Porto a jucat impotriva Barcelonei, tot in Liga Campionilor, si a primit sase goluri in doua partide. (Delia Gomoescu)

ZI GREA PENTRU LUCE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.