Romica Pascu, fostul presedinte executiv al lui FC Brasov, a profitat de vizita Realului la Bucuresti pentru a-si aminti despre o alta descindere de marca, sub Tampa, a lui Inter Milano, acum cinci ani, pentru un joc de Cupa UEFA. La acea vreme, Rona
Romica Pascu, fostul presedinte executiv al lui FC Brasov, a profitat de vizita Realului la Bucuresti pentru a-si aminti despre o alta descindere de marca, sub Tampa, a lui Inter Milano, acum cinci ani, pentru un joc de Cupa UEFA. La acea vreme, Ronaldo, atacantul brazilian al Realului, juca la echipa italiana. "Ronaldo a surprins pe toata lumea prin modestia de care a dat dovada cat a stat la Brasov. Au fost momente cand chiar a exagerat. Din punct de vedere fotbalistic, atacantul brazilian e un profesionist desavarsit, cu niste calitati pe care rar ne este dat sa le vedem. Ceea ce m-a uimit cel mai mult s-a petrecut inainte de meciul cu noi. In momentul in care jucatorii lui Inter au iesit la incalzire, Ronaldo a fost ultimul care a intrat pe gazon, iar antrenorul Hector Cuper i-a spus sa se grabeasca si sa fie disciplinat. Nu a schitat nici un gest, si-a legat sireturile de la ghete si s-a alaturat imediat celorlalti coechipieri. Din cate am vazut eu, Ronaldo nu prea sufla in fata lui Cuper", a povestit pentru NewsIn Romica Pascu. Patronul lui FC Brasov, Ioan Necolaie, si-a amintit si el de starul brazilian. "Si atunci, ca si acum, ii placeau fetele. La dineul oficial, de dupa partida, a zis chiar ca, daca mai sta mult prin Romania, sigur se insoara aici. Ce m-a impresionat foarte mult la el e faptul ca, desi este unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume, e foarte modest", a spus Necolaie. Flavius Moldovan, fundasul Brasovului care a avut misiunea sa-i faca marcaj lui Ronaldo, si-a amintit si el. "Atunci era vulpoi, cu greu puteai sa ii faci fata, insa acum, din ce am vazut la televizor, nu mai are forma de atunci. Dar totusi, in cazul in care joaca, nu trebuie ca stelistii sa il lase sa se intoarca spre poarta. In situatii de unu contra unu e letal", a spus Moldovan. Inter Milano a eliminat pe FC Brasov, in sezonul 2001-2002, in primul tur al Cupei UEFA, printr-o dubla victorie cu 3-0. (B.G.)
GRUPA E
STEAUA BUCURESTI - REAL MADRID
DINAMO KIEV - OLYMPIQUE LYON
Clasament
1. Lyon 2 2 0 0 5-0 6
2. Real 2 1 0 1 5-3 3
3. Steaua 2 1 0 1 4-4 3
4. Dinamo 2 0 0 2 2-9 0
Etapa viitoare (miercuri, 1 noiembrie): Real - Steaua, Lyon - Dinamo.
S-au jucat pana acum: Dinamo - Steaua 1-4,
Lyon - Real 2-0, Steaua - Lyon 0-3, Real - Dinamo 5-1.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.