Gica Hagi, fost jucator la Steaua si la Real Madrid, a fost extrem de solicitat de catre presa spaniola inaintea acestui joc si a apreciat ca madrilenii sunt favoriti, dar ca nu vor avea o viata usoara la Bucuresti. "In ultimii trei sau patru ani, St
Gica Hagi, fost jucator la Steaua si la Real Madrid, a fost extrem de solicitat de catre presa spaniola inaintea acestui joc si a apreciat ca madrilenii sunt favoriti, dar ca nu vor avea o viata usoara la Bucuresti. "In ultimii trei sau patru ani, Steaua a avut evolutii bune in Romania. A avut o strategie foarte buna de transferuri. Anul trecut a jucat foarte bine in UEFA si atat acasa, cat si in deplasare, asa ca este capabila sa castige in fata oricarei echipe. Punctul forte este echipa si are jucatori foarte buni in atac. In mod clar Real Madrid este favorita, dar nu va fi o plimbare in parc", a declarat Hagi pentru site-ul oficial al lui Real Madrid. Hagi a spus ca intreaga Romanie este mandra de jucatorii Stelei, dar a precizat ca nu exista echipa care sa nu aiba puncte slabe. De asemenea, el a spus ca a fost o onoare pentru el sa joace atat la Real Madrid, cat si la Steaua. Intrebat daca fotbalul s-a schimbat mult in ultimii zece ani, Hagi a raspuns: "Acum este mai rapid si mai agresiv. Real Madrid este o echipa cu mari campioni, trece prin momente mai grele, dar totul se va rezolva dupa ce vor veni rezultatele", i-a incurajat Hagi pe fanii Realului. Cand a fost rugat sa spuna cu cine va tine in aceasta seara, "Regele" a avut o usoara ezitare: "Iubesc mult ambele echipe. Dar pentru ca suntem in Romania, atunci sa castige Steaua". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.