Lista de cumparaturi intocmita intr-o seara necesara de toamna, intr-o atat de necesara pauza de publicitate, cand nu stiam ce sa mai cumparam-achizitionam si chiar ne intrebam cine ne va scoate din aceasta cumplita incurcatura. A se urmari intocmai
Lista de cumparaturi intocmita intr-o seara necesara de toamna, intr-o atat de necesara pauza de publicitate, cand nu stiam ce sa mai cumparam-achizitionam si chiar ne intrebam cine ne va scoate din aceasta cumplita incurcatura. A se urmari intocmai instructiunile de pe ambalaj. A nu se depasi doza zilnica recomandata. In cazul respectarii dozelor recomandate, efectele sistemice ale cumparaturilor sunt neglijabile. In cazul depasirii dozei recomandate, sa nu ziceti ca nu ti-am spus, noi te-am avertizat, dumneavoastra decizi. Supradoza incurajeaza nevroza. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A se pastra in ambalajul original. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii, freaca-i bine si alta data beleste-i mai mari (caz in care exista, totusi, riscul exoftalmiei). Aceste necesare avertizari facute, sa inceapa lista.
Uasena€™gou, sa fie doua cutii, una pentru par degradat, alta pentru par normal cu tendinte spre ingrasare, moale si fara personalitate, uneori sta aiurea, salam de la cristim, doua bastoarce, sa fie acolo, de asemenea, vreo cinci muschiuri d-alea, algozon - cam un bax, bere biurgar sau cum s-o zice - sa fie un bax, sitroen-cepatru urban - una bucata, zahar coronita sa fie patru pachete, margarina d-aia naspa de dat la dusmani - cinci cutii, ce mai conteaza, berganbir - hai sa luam trei baxuri, poate ne facem si noi presedinte, sa nu uitam, sitroenul-cepatru-urban il alimentam necesarmente-insistentemente de la petrom, sa stim o treaba, mai noteaza, te rog, poaiananegri sa fie cinci baxuri, ba nu, patruzeci, londacolor trece-mi si mie douaspe cutii de blond platinat, asa, ai notat?, mai noteaza si zece sticle de goldanbrau, ba nu, scrie acolo douazeci ca e cu scodaoctavia si, ah, nu uita, asautomat trece sapte sticle s-avem, ia uite, draga, ca era sa uit, te rog eu mult de tot, sa luam si noulgeldedusdelanivea, stii ca-s bolnava cu aromele, desi as zice ca nimic nu mai poate intrece nimic, lasa, sa-l incercam si p-asta, ce ne costa, si, Doamne, ce uituca sunt, mai noteaza cif si domestos, prietenii curateniei, stiu ca tu faci crize, dar trebuie, asta e, degeaba-mi spui mie ca sunt victima reclamei, acuma, te rog, sa n-avem discutii pe tema asta, am mai avut discutii pe tema asta si oricum nu ne-a salvat decat filmul ala cu batai care-a reinceput dupa ce uitaseram ce se da, deci, ia, mucles, te rog.

N.B.: Aceasta lista a fost intocmita pe bune, cu atentie si dedicatie, de o echipa de specialisti cumparatologi, care a constatat empiric ca abundenta de produse expuse pe rafturile supra si subdimensionatelor magazine depaseste cu mult puterea lor de absorbtie (ne referim, aici, la puterea fizica, imediat-biologica, daca ne e cu putinta sa ne exprimam astfel ""si iata ca ne e"", aaa... si iata ca ne). Cu toate astea, specialistii inteleg necesitatea constanta a discernamantului, dar, uadafac, cine mai sta acuma sa discearna.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.