Tehnicianul gruparii din Trivale, Dorinel Munteanu (foto), le cere suporterilor pitesteni sa aiba rabdare, pentru a remedia situatia de la echipa. ""Cred ca oamenii sunt suparati, dar as vrea sa mai aiba putina rabdare. Vor vedea ca lucrurile se vor
Tehnicianul gruparii din Trivale, Dorinel Munteanu (foto), le cere suporterilor pitesteni sa aiba rabdare, pentru a remedia situatia de la echipa. ""Cred ca oamenii sunt suparati, dar as vrea sa mai aiba putina rabdare. Vor vedea ca lucrurile se vor indrepta in bine"", a spus ""Munti"".
ARBITRI. Inaintea meciului de sambata, din cadrul etapei a 12-a, dintre CFR Cluj si FC Arges, oficialii celor doua echipe au anuntat ca-si doresc arbitri straini, LPF urmand a da un raspuns. Despre meciul impotriva fostei sale echipe, Dorinel spune ca acesta va fi foarte greu: ""Eu nu cred ca este un avantaj pentru mine si echipa mea ca am antrenat pe CFR Cluj. Echipa ardeleana este favorita, dar eu sper sa obtinem cel putin un punct. Cunosc jucatorii si unele puncte slabe ale fostei mele echipe si avand acest atu sper sa-mi conduc jucatorii macar spre un egal"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.