Un meci ce face cat o viata de fotbalist

Arena din Ghencea va gazdui in aceasta seara mult asteptata confruntare intre campioana Romaniei si clubul secolului al XX-lea, asa cum a fost denumit Real Madrid de FIFA. De la ora 21:45, antrenorul Olaroiu si jucatorii sai vor disputa meciul vietii.

Dupa confruntarea dura cu masinaria numita Olympique Lyon, Steaua se pregateste sa dea piept astazi cu cel mai galonat si bogat club al planetei, Real Madrid. Neavand nimic de pierdut, ros-albastrii sunt decisi sa obtina un succes care ar face inconjurul lumii.
RECORDURI. Cu un buget de aproximativ 600 de milioane de euro, Real Madrid nu mai este de mult doar un club de fotbal. Steaua are un buget de aproape 60 de ori mai mic, comparabil doar cu salariul anual al vedetei madrilenilor, David Beckham, care castiga 6,4 milioane. Real este cea mai galonata echipa din lume, cucerind pana in prezent noua Cupe ale Campionilor Europeni.
AMBITIE. ""Este un moment important si o sansa mare pentru noi. Vom face totul pentru a castiga acest meci. Cred ca pentru tot fotbalul romanesc este o sansa foarte mare si suntem pregatiti sa facem un joc in care sa ne autodepasim"", a sintetizat antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, atmosfera din lotul campioanei. ""Meciul cu Lyon ar trebui sa ne arate modul in care trebuie sa abordam astfel de meciuri. Sper ca am invatat ceva si vom juca asa cum trebuie sa o facem de fiecare data. Este foarte important sa reusim
sa-i blocam. Am reusit acest lucru si cu Lyon, dar atunci nu am pus probleme la poarta lor"", a mai spus antrenorul Stelei.
REALISM. ""De la tragerea la sorti, Realul si Lyonul au fost favorite. Mai sunt partide de jucat, cred ca totul depinde de forma de moment si de inspiratia din ziua respectiva a fiecarei echipe. Nu-i va fi usor lui Real Madrid nici cu noi si nici la Kiev"", a mai zis Olaroiu. ""Este un meci foarte important pentru toti jucatorii de la Steaua. Pentru mine, este cel mai important. Sper sa obtinem un rezultat bun"", a spus Dica.

ANALIZA REGELUI