Sosirea la Bucuresti a galacticilor de la Real Madrid a fost marcata ca un adevarat eveniment pentru Romania. Faima si renumele celei mai galonate echipe din lume s-au regasit in comportamentul fotbalistilor, nu acelasi lucru fiind valabil si pentru
Sosirea la Bucuresti a galacticilor de la Real Madrid a fost marcata ca un adevarat eveniment pentru Romania. Faima si renumele celei mai galonate echipe din lume s-au regasit in comportamentul fotbalistilor, nu acelasi lucru fiind valabil si pentru cei din jurul echipei.


Dovedind ca si ei sunt oameni, si nu extraterestrii, jucatorii de la Real au avut un comportament mai mult decat decent. Chiar daca n-au dat declaratii, ei nu au pregetat sa acorde autografe tuturor amatorilor, desi acest lucru nu era prevazut in programul lor. Mai mult, in cursul zilei de ieri, fotbalistii au acceptat sa se fotografieze in hotelul Marriott, locul unde sunt cazati, cu toti romanii care le-au solicitat acest lucru. Acelasi lucru l-a facut si marele Fabio Capello, antrenorul galacticilor. De altfel, Roberto Carlos nu s-a sfiit sa intre la reprezentanta Rolex din hotel, pentru a se interesa de preturi, sub privirile celor aflati pe holuri. Brazilianul nu este un novice in domeniu, el avand la mana un ceas facut la comanda, cu cristale si diamante, care costa in jur de 100.000 de lire sterline.
Prin contrast, cei din jurul delegatiei madrilene au dat dovada de mult exces de zel. Astfel, ei s-au agitat sa limiteze accesul fotoreporterilor prin hotel, pentru ca jucatorii si oficialii sa nu fie fotografiati, desi era evident ca acest lucru nu-i deranjeaza pe cei vizati.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.