Tehnicianul giulestenilor a urmarit gruparea franceza sambata, pe ""Parc de Princes"". Elevii lui Guy Lacombe au invins cu 4-2 pe Sedan, desi au evoluat cu un om in minus mai mult de o repriza. Gruparea giulesteana debuteaza joi in grupele Cup

Tehnicianul giulestenilor a urmarit gruparea franceza sambata, pe ""Parc de Princes"". Elevii lui Guy Lacombe au invins cu 4-2 pe Sedan, desi au evoluat cu un om in minus mai
mult de o repriza.

Gruparea giulesteana debuteaza joi in grupele Cupei UEFA, primii adversari fiind francezii de la Paris St. Germain. Partida se va desfasura pe stadionul ""Giulesti-Valentin Stanescu"", de la ora 21:00, fiind transmisa in direct de Antena 1.
PUTERNICI. Antrenorul Razvan Lucescu a urmarit pe PSG la ultimul meci din Ligue 1, sambata, pe teren propriu, impotriva lui Sedan. Desi l-au pierdut pe atacantul Frau, eliminat in minutul 43, la scorul de 1-1, PSG a aratat ca o echipa puternica. ""Au avut un start bun cu Sedan, au deschis scorul, au fost egalati, dupa care a venit eliminarea lui Frau. Insa au fost puternici dupa pauza, inscriind de trei ori"", a declarat Lucescu junior. De partea cealalta, antrenorul Guy Lacombe sustine ca Rapidul este un adversar dificil: ""Este o echipa puternica, iar atmosfera va fi ostila pentru noi. Meciul va fi o adevarata capcana si un test pentru PSG"".
PE LINIE. Alte doua adversare ale Rapidului din Grupa G, Mlada Boleslav si Hapoel Tel Aviv, au invins in week-end-ul trecut. Astfel, cehii s-au impus pe teren propriu, scor 4-2, in fata lui Ceske Budejovice. La Tel Aviv, Hapoel a castigat cu 2-0 meciul cu echipa campioana a Israelului, Maccabi Haifa. Partida cu PSG va fi condusa de o brigada din Rusia, avandu-l la centru pe Nikolai Ivanov, ajutat de Nikolai Golubev si Alexandr Lagun. Delegatia franceza va sosi maine la Bucuresti si se va caza la Hotelul Sofitel. Antrenamentul oficial va avea loc tot maine, de la ora 18:30, pe stadionul Giulesti.

COPOS: ""NU VAND ECHIPA""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.