Un bucurestean a fost arestat preventiv dupa ce a fost prins de politisti cu aproximativ patru sute de grame de cocaina. I.N., in varsta de 26 de ani, din Bucuresti, a fost prins, in Pitesti, avand asupra sa mai multe batoane de cocaina, in greutate
Un bucurestean a fost arestat preventiv dupa ce a fost prins de politisti cu aproximativ patru sute de grame de cocaina. I.N., in varsta de 26 de ani, din Bucuresti, a fost prins, in Pitesti, avand asupra sa mai multe batoane de cocaina, in greutate totala de circa 400 de grame, ascunse intre niste felii de paine. Bucuresteanul venise la Pitesti cu un autobuz, iar in autogara urcase intr-un autoturism, care a fost blocat in trafic, dupa cateva sute de metri, de politisti. Oamenii legii sustin ca bucuresteanul era singurul distribuitor de cocaina din judetul Arges si ca facea parte dintr-o retea cu ramificatii in vestul Europei, de unde provin si cele patru sute de grame gasite asupra lui. Tanarul a fost arestat preventiv, fiind acuzat de trafic si introducere in tara de droguri de mare risc. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.